Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggergroningen.nl


  Live waarzeggers uit Groningen
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Groningen geven u live antwoord op uw levensvragen. Live hulp en live advies door live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzeggers uit Groningen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Wat jij te zeggen had zonder dat ik wat uberhaupt kon zeggen was gewoon helemaal waar… maar buiten dat geef je helderheid en duidelijkheid… en dat is zo fijn!! Liefs Marieke




Ervaring van Marieke met waarzegger Isha   Ervaring van Marieke met waarzegger Isha   Ervaring van Marieke geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mierke
  Ervaring met waarzegger Mierke
  Lieve KC wat ben jij duidelijk en helder. Je kan mij inzichten geven waardoor ik alles weer helder zie. Maar altijd helemaal juist, duideijk en met liefde. Dank je wel…. Liefs Marieke




Ervaring van Marieke met waarzegger Mierke   Ervaring van Marieke met waarzegger Mierke   Ervaring van Marieke geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Beste Isha, wat ben jij een topper! Je hebt me geholpen met healen en geeft elke keer weer de beste adviezen. Ik ben blij dat ik je vandaag gesproken hebt! Heeft me heel goed gedaan.
Isha is zeker een aanrader! Super lieve vrouw!
Groetjes Vanessa.




Ervaring van Vanessa met waarzegger Adora   Ervaring van Vanessa met waarzegger Adora   Ervaring van Vanessa geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Lieve Gunter,
Bedankt voor het gesprek. U stelde mij gerust. Ik luister vooral naar het advies wat u mij gaf.
Ik hoop dat alles mag uitkomen. Bedankt lieve gunter.




Ervaring van Lin met waarzegger Gunter   Ervaring van Lin met waarzegger Gunter   Ervaring van Lin geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,
Bedankt voor wat je doet, voor wie je bent en nog het meest zonder jou was het moeilijker en veel minder leuk geweest!
Je hebt een hartje van goud je bent een echt steunpilaar voor alles en iedereen.
Je geduld, wijsheid en oprechtheid maakt jou een bijzonder mens, lief en behulpzaam bij jou kan ik altijd terecht jij brengt vaak weer een glimlach op mijn gezicht bij jou is het thuiskomen en praten met iemand die gewoon de beste is.
Ik hoop dat er snelle veranderingen komen voor mij jij sleept mij erdoorheen die steun waardeer ik enorm. Dankjewel dat je er altijd bent!
Liefs klm




Ervaring van klm met waarzegger Olga   Ervaring van klm met waarzegger Olga   Ervaring van klm geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Ongelooflijk, nooit gedacht, maar na meer dan een jaar! komt Isha haar voorspelling uit, zelfs soms de details.
Bel je binnenkort




Ervaring van M met waarzegger Isha   Ervaring van M met waarzegger Isha   Ervaring van M geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sophia
  Ervaring met waarzegger Sophia
  Hallo Sophia, bedankt voor ons fijn gesprek vorige week. En inderdaad zoals je voorspelde is mijn zaak zeer positief uitgekomen. Bedankt en tot snel!
Groetjes uit Spanje.




Ervaring van Roy van Hemert met waarzegger Sophia   Ervaring van Roy van Hemert met waarzegger Sophia   Ervaring van Roy van Hemert geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Thaiis
  Ervaring met waarzegger Thaiis
  Deze afgelopen twee jaar ben jij zo belangrijk voor mij geweest! Dank je voor de fijne gesprekken en jouw wijze raad! Malika




Ervaring van M met waarzegger Thaiis   Ervaring van M met waarzegger Thaiis   Ervaring van M geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Annick
  Ervaring met waarzegger Annick
  De verbinding verbrak, wilde je nog bellen, maar je was al offline. Dank je voor jouw luisterend oor en de heldere reading. Liefs M.




Ervaring van M met waarzegger Annick   Ervaring van M met waarzegger Annick   Ervaring van M geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lobke
  Ervaring met waarzegger Lobke
  Lieve dame. Fijn gesprek gehad.
Ze geeft je een goed gevoel en dat er echt naar je geluisterd word.
Ik bel zeker een keer weer.





Ervaring van D met waarzegger Lobke   Ervaring van D met waarzegger Lobke   Ervaring van D geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Anny is een topper. Recht voor z'n raap. Houd je niet aan het lijntje en zegt waar het op staat. Ze is betrouwbaar en duidelijk. Zonder veel te vertellen geeft zij al aan wat de situatie is en hoe het zal aflopen. Blij dat ik haar kan bellen.




Ervaring van N met waarzegger Anny   Ervaring van N met waarzegger Anny   Ervaring van N geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Fantastische dame . Zeer vriendelijk en ze heeft mij in mijn kracht gezet. In tegenstelling tot vele anderen hier geeft ze details. En ze is zeer begripvol en zonder voor oordelen. Zij is 1 van de beste hier.




Ervaring van Sarah met waarzegger Gazali   Ervaring van Sarah met waarzegger Gazali   Ervaring van Sarah geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Dank je wel lieve Ellah. Wat een mooie reading. Je hebt me geraakt, ontroerd en ik werd helemaal kalm. Je Readingstijl is heel liefdevol, standvastig, upliftend en respectvol. Tot in de detail kon je veel vertellen uit het verleden, heden en toekomst. Wow... Ik hou je op de hoogte xx




Ervaring van Dankbare vrouw met waarzegger Karlien   Ervaring van Dankbare vrouw met waarzegger Karlien   Ervaring van Dankbare vrouw geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Daisy
  Ervaring met waarzegger Daisy
  Fantastische dame . Zeer vriendelijk en ze heeft mij in mijn kracht gezet. In tegenstelling tot vele anderen hier geeft ze details. En ze is zeer begripvol en zonder vooroordelen. Het is 1 van de beste hier.




Ervaring van Sarah met waarzegger Daisy   Ervaring van Sarah met waarzegger Daisy   Ervaring van Sarah geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Wat een lieve dame. Deze dame is zo lief en rustgevend en ik voel dat ze geheel juist zit met haar voorspellingen. Top Gouden raad.




Ervaring van Saar met waarzegger Donna   Ervaring van Saar met waarzegger Donna   Ervaring van Saar geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amber
  Ervaring met waarzegger Amber
  Zeer rustige, vriendelijke en geduldige dame.
Ze kon goed invoelen en bleef telkens bij de essentie. Hoop dat haar voorspellingen uitkomen.

Grtjs Lotus




Ervaring van Kiran  met waarzegger Amber   Ervaring van Kiran  met waarzegger Amber   Ervaring van Kiran geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  lieve Olga.
Bedankt dat je altijd zo een geduld hebt.
Heel fijn dat ik jou heb mogen spreken.




Ervaring van Betty met waarzegger Olga   Ervaring van Betty met waarzegger Olga   Ervaring van Betty geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  ik kwam per toeval bij Carola uit, bedankt voor je voorspellingen. Jij bent oprecht, eerlijk . Ik volg je raad op das zeker.




Ervaring van Bert met waarzegger Carola   Ervaring van Bert met waarzegger Carola   Ervaring van Bert geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ellah
  Ervaring met waarzegger Ellah
  Fijn gesprek met Ellah gehad. Heeft me een zeer positief gevoel gegeven over de toekomst. Wanneer ik de vrouw tegen kom die mij verder helpt als verpleegkundige, laat ik het u weten.
Super bedankt.




Ervaring van Adrienne met waarzegger Ellah   Ervaring van Adrienne met waarzegger Ellah   Ervaring van Adrienne geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ellah
  Ervaring met waarzegger Ellah
  Heel erg bedankt voor het duidelijke en fijne gesprek!
Liefs, Karin




Ervaring van Karin met waarzegger Ellah   Ervaring van Karin met waarzegger Ellah   Ervaring van Karin geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ellize
  Ervaring met waarzegger Ellize
  Wauw, Ik moet effe bekomen. Paar dagen na ik haar belde moet ik constateren het wel ook echt gebeurd is wat ze me vertelde.
Het is meer dan de moeite waard ze te bellen.
Bedankt moet nog effe bekomen.
Groetjes.








Ervaring van Lin met waarzegger Ellize   Ervaring van Lin met waarzegger Ellize   Ervaring van Lin geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellize  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Zoe
  Ervaring met waarzegger Zoe
  Beste Zoe,
Ik heb je afgelopen maandag gesproken, wat jij allemaal zei/zag is precies zo uitgekomen.
Wauw wat ben jij goed.
Liefs L....




Ervaring van L met waarzegger Zoe   Ervaring van L met waarzegger Zoe   Ervaring van L geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shiloh
  Ervaring met waarzegger Shiloh
  Super. Shiloh zag alles meteen. zonder dat ze vroeg achter naam of gelijk wat, echt geweldig. xx Moon
.




Ervaring van Moon met waarzegger Shiloh   Ervaring van Moon met waarzegger Shiloh   Ervaring van Moon geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Dankje voor je snelle reactie Johannes, het heeft me enorm opgelucht. Ik ga je zeker nog contacteren. grt Adam.




Ervaring van Adam met waarzegger Johannes   Ervaring van Adam met waarzegger Johannes   Ervaring van Adam geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dennis
  Ervaring met waarzegger Dennis
  Lieve Dennis, wat ben jij een eerlijke en oprechte medium. Met hele mooie krachten en zit er echt nooit naast!! Zo wat heb jij mij geholpen zeg!! Jij geeft me de juiste inzichten op alle vlakken. Ik heb jou geregeld gebeld naar je hebt er nooit naast gezeten. Lieve mensen, wil je echt goed, eerlijk en oprecht geholpen worden, dan ben je bij Dennis aan t juiste adres!! Ervaar het zelf.. lieve groeten S.




Ervaring van Suzanne  met waarzegger Dennis   Ervaring van Suzanne  met waarzegger Dennis   Ervaring van Suzanne geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Wat is dit een lieve vrouw met veel rust in haar lijf. Ik wist niet wat er zitten Mensen bestonden, zo gauw als ik kan dan neem ik weer contact met u op.




Ervaring van andre met waarzegger Isha   Ervaring van andre met waarzegger Isha   Ervaring van andre geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Zoe
  Ervaring met waarzegger Zoe
  Beste Zoe,
Je voorspelling is ivm werk alweer uitgekomen met de juiste tijd!
Groetjes je vaste beller.




Ervaring van anoniem met waarzegger Zoe   Ervaring van anoniem met waarzegger Zoe   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha ik heb je net gesproken, u bent een engel. Bedankt ik spreek je snel Groetjes Gina.




Ervaring van Gina met waarzegger Isha   Ervaring van Gina met waarzegger Isha   Ervaring van Gina geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ellah
  Ervaring met waarzegger Ellah
  Wowww….. wat is zij goed! Alles klopt gewoon wat ze allemaal zei en ik heb volste vertrouwen dat mijn voorspelling uitkomt.




Ervaring van Resh  met waarzegger Ellah   Ervaring van Resh  met waarzegger Ellah   Ervaring van Resh geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Hij had gelijk. hij nam contact op na een anderhalve week en heel zijn houding veranderde. ook al leek het onmogelijk, het is gegaan zoals Jos zei.




Ervaring van anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Oceana
  Ervaring met waarzegger Oceana
  Your simply the Best Oceana alles wat je heb gezegd is uitgekomen. over 7 weken zou de man een gesprek met mij hebben, iets eerder dan ik zou verwachten zelfs, nou het klopt. De eerdere gesprekken zijn er ook geweest net zoals je voorspelde ongelofelijk wat ben jij goed. Veel liefs Fleur en zeker zal ik je weer contacteren in de toekomst.




Ervaring van Fleur met waarzegger Oceana   Ervaring van Fleur met waarzegger Oceana   Ervaring van Fleur geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa, Vond het erg fijn om met jou te praten je gaf me echt weer die rust en zelfvertrouwen. Ik hoop je binnenkort weer eens op te bellen en je te vertellen dat je voorspelingen zijn uitgekomen. Je bent echt een topper. x Lana.




Ervaring van Lana met waarzegger Louisa   Ervaring van Lana met waarzegger Louisa   Ervaring van Lana geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Bedankt voor t gesprek. Bel zeker snel weer. Groetjes D




Ervaring van D met waarzegger Anne   Ervaring van D met waarzegger Anne   Ervaring van D geplaatst op 28 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger KC
  Ervaring met waarzegger KC
  Hoi KC,
Heb je gisteren weer gesproken vanwege mijn twin. Je voelt alles zo goed aan. Als je je ingevingen doorgeeft dan voel ik echt aan dat het klopt. Je bent meer dan 5sterren waard!!!




Ervaring van M met waarzegger KC   Ervaring van M met waarzegger KC   Ervaring van M geplaatst op 28 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Thaiis
  Ervaring met waarzegger Thaiis
  Lieve Thaiis, Na ons telefoongesprek heb je me weer moed gegeven. Je inzichten kloppen helemaal en ik hoop dat je voorspellingen ook zo kloppend zullen zijn. Veel liefs.




Ervaring van Lucas met waarzegger Thaiis   Ervaring van Lucas met waarzegger Thaiis   Ervaring van Lucas geplaatst op 28 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden