Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggergroningen.nl


  Live waarzeggers uit Groningen
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Groningen geven u live antwoord op uw levensvragen. Live hulp en live advies door live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Karlien
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Dank je wel lieve Ellah. Wat een mooie reading. Je hebt me geraakt, ontroerd en ik werd helemaal kalm. Je Readingstijl is heel liefdevol, standvastig, upliftend en respectvol. Tot in de detail kon je veel vertellen uit het verleden, heden en toekomst. Wow... Ik hou je op de hoogte xx




Ervaring van Dankbare vrouw met waarzegger Karlien   Ervaring van Dankbare vrouw met waarzegger Karlien   Ervaring van Dankbare vrouw geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Hoi Karlien, weer een voorspelling van jou uitgekomen. Wat een ervaring iedere keer weer. In het begin kon ik je voorspellingen niet begrijpen of plaatsen, maar jij bleef zeggen dat ik het in mijn achterhoofd moet houden. Liefs Lisa x.




Ervaring van Lisa met waarzegger Karlien   Ervaring van Lisa met waarzegger Karlien   Ervaring van Lisa geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Wat een ontzettend lieve, eerlijk medium. Zij wist heel veel voor me te verduidelijken. Karlien kwam direct tot inzicht. Bedankt hiervoor.




Ervaring van Marjolein met waarzegger Karlien   Ervaring van Marjolein met waarzegger Karlien   Ervaring van Marjolein geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  karlien, dankjewel voor je bemoedigende gesprek. Geeft me een beetje moed. Help hopen dat het de goede kant opgaat, dank.




Ervaring van anja met waarzegger Karlien   Ervaring van anja met waarzegger Karlien   Ervaring van anja geplaatst op 1 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  We hebben elkaar zojuist gesproken, heel aangename dame!
Zegt wat ze voelt.
Bedankt.




Ervaring van Rita met waarzegger Karlien   Ervaring van Rita met waarzegger Karlien   Ervaring van Rita geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Karlien, een voorspelling is al uitgekomen.
Dank voor alles.




Ervaring van Marcel met waarzegger Karlien   Ervaring van Marcel met waarzegger Karlien   Ervaring van Marcel geplaatst op 2 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Lieve Karlien,
Ik heb gebeld over een verboden liefde . Dankjewel voor het mooie advies en consult. Klopt allemaal wat je zei . Dank je.




Ervaring van Eden met waarzegger Karlien   Ervaring van Eden met waarzegger Karlien   Ervaring van Eden geplaatst op 22 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Karlien,wat heb jij het vaak goed, Jij zag precies wat er in me omging. Dikke duim voor jou. ik ga je zeker nog opbellen.




Ervaring van Ruben met waarzegger Karlien   Ervaring van Ruben met waarzegger Karlien   Ervaring van Ruben geplaatst op 22 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Karlien u slaat de spijker op kop heel erg bedankt voor alles. En tot gauw Karlien is echt een aanrader .




Ervaring van Shahiera met waarzegger Karlien   Ervaring van Shahiera met waarzegger Karlien   Ervaring van Shahiera geplaatst op 21 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Heb gisteren een mooi gesprek gehad. bedankt hiervoor. Kom zeker nog een keer terug.




Ervaring van Annie met waarzegger Karlien   Ervaring van Annie met waarzegger Karlien   Ervaring van Annie geplaatst op 9 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Lieve Karlien,
Bijna dagelijks bel ik je even om te overleggen over nieuwe zakelijke of persoonlijke vraagstukken.Ik word altijd blij van je. Datgene wat je me terugkoppelt helpt om betere beslissingen te nemen. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Karlien   Ervaring van Anoniem met waarzegger Karlien   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Hallo Karlien,

Fijn dat je zo goed kon luisteren naar mijn verhaal. Ik heb al ruim 8 jaar mijn zoon niet gezien. Door wat je mij doorgaf kan ik daar nu beter mee omgaan. Heel fijn. Dank je wel.
Vriendelijke groet, Ruud.




Ervaring van Ruud met waarzegger Karlien   Ervaring van Ruud met waarzegger Karlien   Ervaring van Ruud geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Beste Karlien,
De gesprekken met jou versnellen mijn bewustzijn.
Er komen steeds meer mensen en bedrijven op mijn pad die mijn hulp willen.
Door de gesprekken met jou blijf ik dicht bij mezelf.
Door de gesprekken met jou ben ik succesvoller geworden.
Karlien, je helpt mensen echt.
Dank.
R.




Ervaring van R met waarzegger Karlien   Ervaring van R met waarzegger Karlien   Ervaring van R geplaatst op 14 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Beste Karlien,

Je bent een vakvrouw, je geeft heldere, duidelijke en waardevolle adviezen. Ik ervaar je als een van de besten in jouw vak.

Hartelijk dank.
Robert Paul.




Ervaring van Robert Paul met waarzegger Karlien   Ervaring van Robert Paul met waarzegger Karlien   Ervaring van Robert Paul geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Beste Karlien, je geeft me waardevolle inzichten. Praktisch en direct toepasbaar. Ik voel me krachtiger dan ooit. Heb nu volledig zelfvertrouwen en ga steeds meer ondernemers en organisaties helpen om succesvol te zijn. Door te klankborden met jou krijg ik mijn gedachten nog sneller en beter helder. Hartelijk dank. Groet, Rob.




Ervaring van Rob met waarzegger Karlien   Ervaring van Rob met waarzegger Karlien   Ervaring van Rob geplaatst op 20 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Dankjewel voor het gesprek vannacht.

Ik begrijp nu dat ik vastgeroest ben in een bepaald patroon en ben heel fijn geholpen en heb dingen aangereikt gekregen die mij nu weer op weg mag helpen. Hier kijk ik naar uit. Karlien is een dikke aanrader hoor.




Ervaring van HogeDrive met waarzegger Karlien   Ervaring van HogeDrive met waarzegger Karlien   Ervaring van HogeDrive geplaatst op 28 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Een heel fijn en prettig gesprek. De toon waarmee ze spreekt is al erg rustgevend. En niet onbelangrijk zei ze dingen waar ik me wel in kon vinden. Wat naar mijn gevoel wel klopte. Dank.




Ervaring van Rosh met waarzegger Karlien   Ervaring van Rosh met waarzegger Karlien   Ervaring van Rosh geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Lieve Karlien, ik heb je net gesproken. Wouw wat een advies en je hebt helemaal gelijk. Niet focussen op wat er tussen ons is, maar laten blijken dat ik ben wie ik ben, dus vertrouwen opbouwen. Een last valt van mijn schouders, dank je wel.




Ervaring van poppie61 met waarzegger Karlien   Ervaring van poppie61 met waarzegger Karlien   Ervaring van poppie61 geplaatst op 10 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Ik ben altijd weer blij als ik met Karlien gesproken heb. Ik hoop dat je nog lang doorgaat met je werk Karlien en dat je mij nog regelmatig even op het goede spoor kan zetten. Ik ben blij met je.




Ervaring van Richard met waarzegger Karlien   Ervaring van Richard met waarzegger Karlien   Ervaring van Richard geplaatst op 19 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Dag Karlien, ik had je pas aan de telefoon over kat Joris. Hij is gelukkig vanmorgen ineens binnen komen lopen. Dank voor je gesprek en medeleven.




Ervaring van Jolanda met waarzegger Karlien   Ervaring van Jolanda met waarzegger Karlien   Ervaring van Jolanda geplaatst op 8 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Lieve Karlien, ik heb m'n kat terug. Ik wens jou een fijne week. Met alle liefs D xxx.




Ervaring van D met waarzegger Karlien   Ervaring van D met waarzegger Karlien   Ervaring van D geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Hallo Karlien,
Je bent een superlieve dame met een zachte stem, je hebt een luisterend oor en je vermeld ook wat er gaande is op liefdesvlak verliefd zijn of intresse. Het gesprek was fijn heb mijn hart best kunnen luchten en deed mij ook goed dat je ze dat het zeker wat moois zou kunnen worden,maar dat we beiden in de knoop liggen. Liever eerlijk en oprecht je bent een superdame je hoort mij snel terug . Mvg Stieven.




Ervaring van Stieven met waarzegger Karlien   Ervaring van Stieven met waarzegger Karlien   Ervaring van Stieven geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Beste Karlien, ons gesprek was zo spontaan en je gaat zo to the point. Je beschreef me ook zoals ik ben. Prachtig. Hopen dat de rest ook nog uitkomt. Dank u.




Ervaring van Dominique met waarzegger Karlien   Ervaring van Dominique met waarzegger Karlien   Ervaring van Dominique geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Geweldig, bedankt voor je tijd.




Ervaring van Jeffrey met waarzegger Karlien   Ervaring van Jeffrey met waarzegger Karlien   Ervaring van Jeffrey geplaatst op 9 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Karlien fijn dat ik mijn verdriet en pijn over de kinderen kwijt kon NB midden in de nacht. Ik voel me wat rustiger. Dank voor de tips. Ook voor jou veel liefs.




Ervaring van Mama met waarzegger Karlien   Ervaring van Mama met waarzegger Karlien   Ervaring van Mama geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Je ben mijn steun toeverlaat liefs usye.




Ervaring van Usye met waarzegger Karlien   Ervaring van Usye met waarzegger Karlien   Ervaring van Usye geplaatst op 19 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Mooie evaring.




Ervaring van Usye met waarzegger Karlien   Ervaring van Usye met waarzegger Karlien   Ervaring van Usye geplaatst op 19 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Karlien dank voor je eerlijk mediumschap, jij bent al heel lang een raadgever voor mij, die het steeds weer juist heeft.




Ervaring van Reshmi met waarzegger Karlien   Ervaring van Reshmi met waarzegger Karlien   Ervaring van Reshmi geplaatst op 10 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Dank je wel Karlien, het gesprek met jou gaf me goeie gevoel. Ik zal goed nadenken over dingen wat je zei het waren juiste woorden. Jamila.




Ervaring van Jamila met waarzegger Karlien   Ervaring van Jamila met waarzegger Karlien   Ervaring van Jamila geplaatst op 15 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Lieve Karlien ik moest echt ophangen maar wat mooi om zo even te delen. Ik wens jou zowel als mij een rijk leven waarin verbondenheid ons deel mag zijn. Welterusten :)).




Ervaring van Dita met waarzegger Karlien   Ervaring van Dita met waarzegger Karlien   Ervaring van Dita geplaatst op 10 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Karlien is een topper. Vriendelijk en lief. En haar uitspraken zijn goed en kloppen. Ik zou haar zeker aanraden.




Ervaring van Reggy met waarzegger Karlien   Ervaring van Reggy met waarzegger Karlien   Ervaring van Reggy geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Wouw , pracht dame , aangenaam gesprek gehad en voelde dingen aan die ze eigenlijk niet kon weten , jammer dat mijn belkrediet op was .




Ervaring van A met waarzegger Karlien   Ervaring van A met waarzegger Karlien   Ervaring van A geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Karlien, je hebt me al enkele malen zo goed geholpen. Je weet het precies te zeggen zoals het werkelijk is. Je voelt de situatie telkens zo goed en juist aan. Ik vertrouw helemaal op jou. Bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Nancy met waarzegger Karlien   Ervaring van Nancy met waarzegger Karlien   Ervaring van Nancy geplaatst op 28 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Heel leuk gesprek. Heeft me egt geholpen. Voelde me er echt goed bij.




Ervaring van Brend met waarzegger Karlien   Ervaring van Brend met waarzegger Karlien   Ervaring van Brend geplaatst op 26 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Nogmaals heb je de juiste woorden op het juiste moment zodat ik weer mijn energie vind om verder te gaan.

Jij bent een medium met hart en ziel en dat versterkt jou en siert je goed. Blijf zo verder werken.




Ervaring van Jamila met waarzegger Karlien   Ervaring van Jamila met waarzegger Karlien   Ervaring van Jamila geplaatst op 3 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden