Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggergroningen.nl


  Live waarzeggers uit Groningen
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Groningen geven u live antwoord op uw levensvragen. Live hulp en live advies door live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Richard
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Lieve Richard,
mijn tegoed was op.
In ieder geval bedankt voor je oppepper, je spreekt de situaties uit goed of slecht. Je bent recht voor z'n raap, daar hou ik van, niet eromheen dansen. Ik hoop dat jouw voorspellingen ook daadwerkelijk uitkomen. Je hebt ook veel humor, houden zo. XXX




Ervaring van India girl met waarzegger Richard   Ervaring van India girl met waarzegger Richard   Ervaring van India girl geplaatst op 27 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Chapeau voor Richard, heerlijk nuchter met een flinke dosis humor. Draait er niet omheen, is duidelijk en eerlijk. Had hem 3 jaar geleden voor het eerst gesproken, kreeg toen te horen dat het niks met die persoon zou worden. Niet leuk om te horen maar hij heeft als enige gelijk gekregen. Zojuist weer gesproken en een prachtige reading gehad. Dank! Groetjes, A




Ervaring van A met waarzegger Richard   Ervaring van A met waarzegger Richard   Ervaring van A geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Richard Dankjewel, voor je waarnemingen.
Tis verdrietig, maar ik ben blij met je bevestigingen.
Kan ik me er enigszins wat meer op voorbereiden. Positief blijven en genieten van de tijd die ons rest.
En indien noodzakelijk, verdere begeleiding bieden, waar nodig.

Zorgen dat ik het hier thuis op orde heb en behoud.
Me niet laten afleiden of be´nvloeden door meningen van derden.

Want dan komt er inderdaad veel werk op me af. Ik ga het meemaken.
Ik wist dat dit ooit zou komen.
Ga dit dan ook netjes afwikkelen.
Anders krijgt mijn hart geen rust.
Dat ben ik aan mezelf, maar ook aan de anderen verplicht.

Dank voor je voor je hartelijke woorden.
Namaste Wilma.




Ervaring van Wilma met waarzegger Richard   Ervaring van Wilma met waarzegger Richard   Ervaring van Wilma geplaatst op 13 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Zo een fijn gesprek, zoveel waarheden.
Had zo graag nog langer met u kunnen praten.




Ervaring van Sabine met waarzegger Richard   Ervaring van Sabine met waarzegger Richard   Ervaring van Sabine geplaatst op 10 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Dank je wel voor het fijne en verhelderende gesprek.
Je kwam echt tot de kern.
Ik zou uren met je kunnen praten, helaas werd contact 2x verbroken omdat mijn tegoed op was.

Ik ga je zeker binnenkort weer bellen.

Duizendmaal dank Richard.




Ervaring van D met waarzegger Richard   Ervaring van D met waarzegger Richard   Ervaring van D geplaatst op 12 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  2x met Richard gebeld. Ongelooflijk hoe snel hij zicht heeft op de situatie waarin je zit en wat hij allemaal weet te vertellen over jou en andere betrokkenen, wat later exact blijkt te kloppen. Hij schuwt daarbij niet je te confronteren met je eigen gedrag. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis humor. Na een gesprek met hem voel je je sowieso rustiger, heb je genoeg stof om over na te denken en aan te werken en kun je vooral weer verder. Een aanrader.




Ervaring van M met waarzegger Richard   Ervaring van M met waarzegger Richard   Ervaring van M geplaatst op 9 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Een zeer verhelderend en energie gevend gesprek gehad. Richard kon bepaalde zaken benoemen die ik nog niet kon plaatsen maar zeer duidelijk na mijn gesprek met hem waren.
Dank je wel en ik laat zeker weer wat van me horen.




Ervaring van Janine met waarzegger Richard   Ervaring van Janine met waarzegger Richard   Ervaring van Janine geplaatst op 11 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Een zeer verhelderend en energie gevend gesprek gehad. Richard kon bepaalde zaken benoemen die ik nog niet kon plaatsen maar zeer duidelijk na mijn gesprek met hem waren.
Dank je wel en ik laat zeker weer wat van me horen.




Ervaring van Janine met waarzegger Richard   Ervaring van Janine met waarzegger Richard   Ervaring van Janine geplaatst op 10 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Thank you for your reading. Just what i needed to hear.




Ervaring van Ravinder Kaur met waarzegger Richard   Ervaring van Ravinder Kaur met waarzegger Richard   Ervaring van Ravinder Kaur geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Fijn gesprek met hem gehad. Klopt wat hij zegt. Heel gezellige man en pept je ook nog eens op.




Ervaring van Jopie met waarzegger Richard   Ervaring van Jopie met waarzegger Richard   Ervaring van Jopie geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Heel goed medium .




Ervaring van Anja met waarzegger Richard   Ervaring van Anja met waarzegger Richard   Ervaring van Anja geplaatst op 28 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Ik moet zeggen, ik was heel blij om u gesproken te hebben. Een zuiver, to the point consult. U zult nog zeker van me horen. U bent echt geweldig, een echte aanrader. Bedankt voor al de helderheid. Groeten, van Marokkaantje.




Ervaring van Tanger met waarzegger Richard   Ervaring van Tanger met waarzegger Richard   Ervaring van Tanger geplaatst op 30 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Zeker fijn om deze super heldervoelende consulent te spreken. Hij is to the point.




Ervaring van S met waarzegger Richard   Ervaring van S met waarzegger Richard   Ervaring van S geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Heel oprechte en echt goede gedetailleerde uitleg. Ook je humor is heel leuk en spontaan, je stelt mensen gerust. Met een echt heel gedetailleerde uitleg die tot in de puntjes klopt. Super en hartelijk dank.




Ervaring van muzikatje met waarzegger Richard   Ervaring van muzikatje met waarzegger Richard   Ervaring van muzikatje geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Richard, Dankje van harte voor het Eerlijk, Oprecht en Duidelijk Begripvol Gesprek, U Ziet en Weet Echt Zoveel, het Klopt allemaal, Danku voor Alle Moeite Liefdevolle en Positieve Energie. Ik Hoop dat U nog Veel mensen mag Blijven Helpen, Wens U Alle Geluk, Alles Positief en alle Liefde toe en Nogmaals Dankjewel. Mvg C.




Ervaring van Carina met waarzegger Richard   Ervaring van Carina met waarzegger Richard   Ervaring van Carina geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Hoi Joke

Vandaag heb ik jou gesproken, en het was een helder gesprek. Geen hulpmiddelen maar ziel spiegelen, heel prettig zoals je dat kan. Je bent zeker aan te bevelen en bel jou zeker nog terug als ik het mezelf weer gun.

Groetjes Richard




Ervaring van Joke met waarzegger Richard   Ervaring van Joke met waarzegger Richard   Ervaring van Joke geplaatst op 31 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Hey Richard, het is de 2de maal dat ik u bel. Je bent echt geweldig. Je zegt het zoals het is. Je geeft inzichten over mezelf. Dank je voor de steun en vleugje humor is echt wel leuk, en kan weer verder je geeft me moed. Dank je. Groetjes Nancy
.




Ervaring van Nancy met waarzegger Richard   Ervaring van Nancy met waarzegger Richard   Ervaring van Nancy geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Goed gesprek, bedankt hiervoor.




Ervaring van Henny met waarzegger Richard   Ervaring van Henny met waarzegger Richard   Ervaring van Henny geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Richard . je bent echt Geweldig = )).
ik zat ff in een dip, waar je me zoo uithaalde . haha. ze praten echt niet over politiek. Groetjes van de Hooggevoelige .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Richard   Ervaring van Anoniem met waarzegger Richard   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Dank voor je duidelijk en aardig gesprek van zojuist en de dingen die volgens jou nog op mijn weg gaan komen. Het is alleen nog een kwestie van tijd. Ben wel nieuwsgierig nu. Groetjes,Hannie.




Ervaring van Hannie met waarzegger Richard   Ervaring van Hannie met waarzegger Richard   Ervaring van Hannie geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Hai Richard, ik heb je net gesproken.
Helaas verbrak het verbinding.
Hoop je gauw te spreken, ik vond het een fijn gesprek.




Ervaring van Rishma met waarzegger Richard   Ervaring van Rishma met waarzegger Richard   Ervaring van Rishma geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Beste Richard,

Fijn gesprek met inhoud. Dank je voor je eerlijkheid en het rechtdoor zijn. Mieke.




Ervaring van M met waarzegger Richard   Ervaring van M met waarzegger Richard   Ervaring van M geplaatst op 2 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Dankjewel voor een goed gesprek. Mijn batterij was op.




Ervaring van Ladybug met waarzegger Richard   Ervaring van Ladybug met waarzegger Richard   Ervaring van Ladybug geplaatst op 16 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Richard beschikt over de heel bijzondere gave de beste versie van jezelf naar boven te halen, waarvan je zelf nog niet beseft ze in je te hebben. Daarbij kan hij zo een overload aan persoonlijke details aanreiken, dat je zijn adviezen wel ernstig moet nemen. Richard spreekt recht uit het hart maar blijft op objectieve afstand. Neem er nog de guitige humor bij en je krijgt een topconsult van een heel intelligent, integer man.




Ervaring van sophie met waarzegger Richard   Ervaring van sophie met waarzegger Richard   Ervaring van sophie geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Gisteravond laat Richard gebeld en hij begon tijdens het gesprek uit zichzelf een persoon te beschrijven en het klopte exact, een kippenvel moment. Als deze waarnemingen zo precies zijn dan heb ik alle vertrouwen in de toekomstvoorspelling van Richard. Voor deze man zijn 5 sterren te weinig.




Ervaring van Ineke met waarzegger Richard   Ervaring van Ineke met waarzegger Richard   Ervaring van Ineke geplaatst op 9 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Beste Richard, veel erkenning en bevestiging en veel gelachen, top.




Ervaring van Erna met waarzegger Richard   Ervaring van Erna met waarzegger Richard   Ervaring van Erna geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Ons kattin was een dikke week verdwenen.Richard zei dat ze terug zou komen. Beloofde speciaal deze revieuw te plaatsen als hij gelijk gehad. Dus hier is mijn positieve getuigenis. (Vermoed dat ze onvrijwillig ergens opgesloten geraakte) Bedankt Richard.




Ervaring van chris met waarzegger Richard   Ervaring van chris met waarzegger Richard   Ervaring van chris geplaatst op 4 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Wat een leuk gesprek heb ik met je gehad. Het klopte kon heel veel dingen plaatsen bel je gauw weer.




Ervaring van Wendy met waarzegger Richard   Ervaring van Wendy met waarzegger Richard   Ervaring van Wendy geplaatst op 3 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Wat een super consult met zoveel herkenning en bevestiging. Letterlijke dingen die naar voren kwamen waarvan hij geen weet kon hebben. Vol vertrouwen de toekomst tegemoet.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Richard   Ervaring van Anoniem met waarzegger Richard   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Beste Richard,

Via deze weg wil ik je erg bedanken voor het luisterend oor en je openheid dat je me geboden hebt terwijl ik mijn levensverhaal vertelde. Je wist me bij te sturen in details waarvan ik dacht dat je het onmogelijk kon weten. Dit gesprek had echt wel een wow factor. Tot later.




Ervaring van Agnes met waarzegger Richard   Ervaring van Agnes met waarzegger Richard   Ervaring van Agnes geplaatst op 1 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  De achterliggende dagen heb ik Richard gesproken en mij verbaasd over de beelden die hij doorkreeg. Alles klopt en hij weet je gerust te stellen, lekker positief met veel humor. Ik weet zeker dat de toekomst er heel mooi uit gaat zien. Richard is een aanrader als je ontspannen met iemand wilt praten.




Ervaring van Ineke met waarzegger Richard   Ervaring van Ineke met waarzegger Richard   Ervaring van Ineke geplaatst op 31 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Hey Richard, zoals beloofd zal ik hier een getuigenis plaatsen. Je wist contact te leggen met mijn oma. Heel bijzonder wat je zag en doorkreeg. Het klopte allemaal. Het uur is voorbij gevlogen en heb met veel interesse je humor, meelevendheid in gesprek mogen meemaken. Deze man kan perfect invoelen. Wist te vertellen dat ik hooggevoelig ben en kreeg beelden door vanuit mijn verleden, heden en toekomst. Wil je een mooi, zuiver gesprek, bel Richard. Dankjewel topper.




Ervaring van Marieke met waarzegger Richard   Ervaring van Marieke met waarzegger Richard   Ervaring van Marieke geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Bedankt voor alle handvatten. Ben benieuwd naar het pad wat je me vertelde. Wat weet je veel te vertellen Richard, Bedankt. Eveline.




Ervaring van Eveline met waarzegger Richard   Ervaring van Eveline met waarzegger Richard   Ervaring van Eveline geplaatst op 25 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Goede mediums zijn zeldzaam, maar Richard maakt er zeker deel van uit.




Ervaring van chris met waarzegger Richard   Ervaring van chris met waarzegger Richard   Ervaring van chris geplaatst op 25 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Richard
  Ervaring met waarzegger Richard
  Richard ik heb je zojuist gesproken. Bedankt voor je inzichten en ik ga je op de hoogte houden. Lieve groet.




Ervaring van je Indiaase beller uit de bouwwereld met waarzegger Richard   Ervaring van je Indiaase beller uit de bouwwereld met waarzegger Richard   Ervaring van je Indiaase beller uit de bouwwereld geplaatst op 25 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden