Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggergroningen.nl


  Live waarzeggers uit Groningen
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Groningen geven u live antwoord op uw levensvragen. Live hulp en live advies door live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Tess
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Bedankt lieve Tess voor de powerreadingen. Je bent echt goed in je werk en ik ben dankbaar voor je steun. Lfs.




Ervaring van JoJo met waarzegger Tess   Ervaring van JoJo met waarzegger Tess   Ervaring van JoJo geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Tess.


Wat bent u goed.
Heb weer geloof dat het allemaal wel goed komt.




Ervaring van Helena met waarzegger Tess   Ervaring van Helena met waarzegger Tess   Ervaring van Helena geplaatst op 3 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Hey, terug is een voorspelling uitgekomen, top. ik hoor je binnenkort dikke zoen.




Ervaring van M met waarzegger Tess   Ervaring van M met waarzegger Tess   Ervaring van M geplaatst op 30 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Wat hou ik van Tess. Houdt je niet onnodig aan het lijntje. Een paragnoste die je vragen eerlijk beantwoord.




Ervaring van Bram met waarzegger Tess   Ervaring van Bram met waarzegger Tess   Ervaring van Bram geplaatst op 22 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Tess, je bent een topper. Maanden had je het over dat ie een huis in het buitenland wilde kopen, dacht eigenlijk: kan t me niet voorstellen.maar langzaamaan begon het daar idd op te lijken. Nu zijn de plannen wel concreet aan t worden.
Hoop dat er echt een verandering bij hem heeft plaatsgevonden en ik ook wat zekerder in de relatie kan staan. Dat vluchtgedrag ben ik nu wel zat. Gisteren zei je iig dat mn statement duidelijk was en me echt wel zelf zou gaan bellen. En ja hoor, 2,5u gebeld.
Jij zegt altijd: zolang ik me geen zorgen maak, moet jij dat ook niet doen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Tess   Ervaring van Anoniem met waarzegger Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Tess heeft mij hoopvol nieuws gegeven over een relatie. Ben benieuwd.




Ervaring van Leeuwinnetje met waarzegger Tess   Ervaring van Leeuwinnetje met waarzegger Tess   Ervaring van Leeuwinnetje geplaatst op 4 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Hey Tess,
Dankjewel voor je Reading .
Je voorspellingen komen altijd uit.
En het lijkt wel of je er zelf bij bent want de details die je ziet en zegt kloppen allemaal.
Bel je snel weer.
Xx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Tess   Ervaring van Anoniem met waarzegger Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Thanks Tess voor de heldere en positieve gesprekken. Ik waardeer het enorm en het helpt mij om mijn rust te bewaren. Liefs x.




Ervaring van Ano met waarzegger Tess   Ervaring van Ano met waarzegger Tess   Ervaring van Ano geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Hoi Tess ik volg je al jaaaaren en jij kent mijn situatie . altijd gelijk gehad :) Heel veel dank voor vandaag weer. Dikke kus xxx.




Ervaring van G met waarzegger Tess   Ervaring van G met waarzegger Tess   Ervaring van G geplaatst op 14 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Lieve Tess
Heel erg bedankt voor het gesprek. Je bent on point, windt er geen doekjes om en bevestigde mijn gevoel en je gaf me veel meer dan gewoon maar bevestiging.
Je gaf me richtlijnen over wat er te komen staat. Je bent een absolute aanwinst.
Heel erg bedankt en ik bel je zeker terug.
Lieve groetjes. N.E.




Ervaring van N.E. met waarzegger Tess   Ervaring van N.E. met waarzegger Tess   Ervaring van N.E. geplaatst op 1 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Yes 2 voorspellingen zijn uitgekomen! Jij blijft erin geloven. Nu nog de voornaamste die moet uitkomen. Thanks xx.




Ervaring van Martine met waarzegger Tess   Ervaring van Martine met waarzegger Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 9 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Tess is voor mij heel belangrijk in mijn leven zonder Tes was ik niet waar ik nu ben in dit leven, wij kennen elkaar al heel lang ik ben altijd heel wantrouwend en achterdochtig geweest en Tess helpt mij hierbij vele voor spellingen zijn werkelijkheid geworden.

Lieve Tess dank je wel voor al je liefde en dat je me altijd op mijn plaats zet, voor altijd in mijn hart liefs Clau.




Ervaring van Clau met waarzegger Tess   Ervaring van Clau met waarzegger Tess   Ervaring van Clau geplaatst op 5 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Super. Begripvol, vrolijk en to the point in haar voorspellingen. Een echte aanrader en een aanwinst voor deze lijn.




Ervaring van Saskia met waarzegger Tess   Ervaring van Saskia met waarzegger Tess   Ervaring van Saskia geplaatst op 3 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Thanks girl. Hormoontjes waren over the top. Ik hou je op de hoogte. Hoop dat ik kalmte kan bewaren de komende tijd. Super bedankt voor het aanhoren en je geduld.




Ervaring van Joan met waarzegger Tess   Ervaring van Joan met waarzegger Tess   Ervaring van Joan geplaatst op 15 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Tess voelt zaken, emoties detaillistisch aan. Kan personen en situaties echt heel goed lezen. Is helder, heeft humor en kan goed readen. Ze heeft een paar keer de situatie positief geread en heeft mij daardoor in een andere mindset gekregen. Ik heb ook tips gehad hoe ik met toekomstige situaties moet omgaan waar ik heel veel aan heb en weet dat dit essentieel is in het contact. Thanks Tess. Ik hou je zeker op de hoogte als er contact komt of als ik weer behoefte heb om te kletsen. Fijn weekend. Liefs x.




Ervaring van JoAn met waarzegger Tess   Ervaring van JoAn met waarzegger Tess   Ervaring van JoAn geplaatst op 4 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Lieve Tess, 2 voorspellingen zijn uitgekomen. Ik geloofde er niet meer in, en toch bleef je volhouden. Nu nog het allerbelangrijkste die je voorspeld hebt. Ben benieuwd, je bent een kanjer dikke zoen.




Ervaring van Martine met waarzegger Tess   Ervaring van Martine met waarzegger Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Super leuke dame. Zat spot on in haar reading. Klopt helemaal wat ze verteld. Ook een keer een positieve reading over zijn karakter. Helaas heeft hij dit niet in de afgelopen jaren aan mij laten zien. Heerlijk straight forward. Hou ik van. Dank je wel dat ik mocht spuien. Het kwam allemaal los en voel me rustiger. Ik kan het voor nu ff een plek geven. Hoop dat het lukt om mijn rust te behouden. Ik hou je zeker op de hoogte. De opleiding zorgt veel healing op dit stuk. Groetjes, de Amsterdamse ;).




Ervaring van Jo met waarzegger Tess   Ervaring van Jo met waarzegger Tess   Ervaring van Jo geplaatst op 7 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Hey Tes heb je aan de lijn gehad en hoe wantrouwig ik ook ben en was ik kan met me hand op me hart zegen dat je voorspellingen uit zijn gekomen. Bedank hier voor en de kracht wat je me gegeven heb om
Niet op te geven. Thanks.




Ervaring van An met waarzegger Tess   Ervaring van An met waarzegger Tess   Ervaring van An geplaatst op 28 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Tess vertelde mij vorige week dat ik een nieuw huisje zou krijgen en dat is gelukt. Ze steunt mij nu al een jaar of 4 en ik ben altijd blij met haar. Ze weet precies wat ik nodig heb en kan me altijd weer rustig maken als ik in paniek ben. Ze heeft meerdere keren gelijk gehad ennik hoop dat de rest snel mag uitkomen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Tess   Ervaring van Anoniem met waarzegger Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Bedankt Tess voor een hele duidelijke fijn gesprek. Je voelt en ziet alles goed aan en bevestigt mijn gevoel. Het klopt wel wat je zegt en dat is knap . Daarom vertrouw ik in je voorspellingen. Ik hou je op de hoogte.
Nogmaals bedankt
Tot Bellens
XXX .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Tess   Ervaring van Anoniem met waarzegger Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Hallo Tess, je bent goed in je voorspelling, laat het op me afkomen vertelde je me, is uitgekomen, ik bel je binnenkort dikke zoen.




Ervaring van Martine met waarzegger Tess   Ervaring van Martine met waarzegger Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Tess twee jaar geleden vertelde je dat mijn vriend zou terugkomen enkel als alles was geregeld met gerecht en kind. Hij is na drie weken al teruggekomen maar er is nog steeds niks geregeld.
Je zei dat hij daar heel druk meehad. Hij heeft nooit iets ondernomen daarin. Je hebt je erg vergist.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Tess   Ervaring van Anoniem met waarzegger Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Lieve dame ik heb je paar keer gesproken en echt wow zonder info kan je zo veel vertellen en alles klopt gewoon.
Veel liefst en bedankt .




Ervaring van Daysi met waarzegger Tess   Ervaring van Daysi met waarzegger Tess   Ervaring van Daysi geplaatst op 27 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Lieve Tess, je voorspelling is uitgekomen, Yes, jij bleef er in geloven, jij bent top.dikke zoen.




Ervaring van M met waarzegger Tess   Ervaring van M met waarzegger Tess   Ervaring van M geplaatst op 6 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Hallo Tess deze avond je aan de lijn gehad zoals voorspeld, die man ging contact opnemen, is gebeurt nu nog de ander voorspellingen, bedankt Tess je bleef bij jou voorspellingen.




Ervaring van M met waarzegger Tess   Ervaring van M met waarzegger Tess   Ervaring van M geplaatst op 3 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  HeyTess, je voorspelde dat het etentje doorging en de persoon negatief was op Corona, je voorspelling kwam uit dank je wel, nu de andere voorspellingen nog.




Ervaring van Martine met waarzegger Tess   Ervaring van Martine met waarzegger Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 1 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Hallo Tess, een heel fijn 2021 met gezondheid, de basis voor alle geluk, moge de voorspelling uitkomen groetjes Martine.




Ervaring van Martine met waarzegger Tess   Ervaring van Martine met waarzegger Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 1 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Na zo onzeker te zijn is 1 voorspelling uitgekomen. Je zei in december Contact met die man hebben. Is vandaag gebeurt, het 1 e contact, had er niet meer in geloofd. Als nu de overige voorspellingen uitkomen, zou het top zijn, jij bleef er in geloven.je bent top dank je wel Tess.




Ervaring van M met waarzegger Tess   Ervaring van M met waarzegger Tess   Ervaring van M geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Lieve Tess, gisteren laat nog met je gesproken. Je voelde/zei dat ik goed nieuws zou krijgen mbt een opleiding. Vandaag heb ik het nieuws ontvangen. Ze betalen een gedeelte. Ik ga zsm ermee starten. De rest van je voorspellingen afwachten. Xxx.




Ervaring van Seyhan met waarzegger Tess   Ervaring van Seyhan met waarzegger Tess   Ervaring van Seyhan geplaatst op 18 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Ha Tess. Je zag het goed hoor. Gewoon een dikke 8 voor de toets gehaald. Hiep hoi. En natuuuuuurlijk dat 1 dame dat van me moest weten uit de klas hahaha. Doeiiiiii.




Ervaring van Adhdoos met waarzegger Tess   Ervaring van Adhdoos met waarzegger Tess   Ervaring van Adhdoos geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Ik bel je vaak en ben zo blij dat je me door deze lastige tijd heentrekt. Elke keer kun jij me weer in mijn eigen kracht terug zetten en ik hou van je no nonsense mentaliteit, mjah ben zelf ook een Rotterdammer, al woon ik er al heel lang niet meer jammer genoeg. Dank je Tess.
.




Ervaring van D. met waarzegger Tess   Ervaring van D. met waarzegger Tess   Ervaring van D. geplaatst op 27 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Tess is een lief en zuiver medium op korte termijn binnen een week 2 voorspellingen uitgekomen benieuwd naar de rest tot snel .




Ervaring van E met waarzegger Tess   Ervaring van E met waarzegger Tess   Ervaring van E geplaatst op 26 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Super gewoon.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Tess   Ervaring van Anoniem met waarzegger Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Mijn favoriete medium. Geen gedraai, gezweef, meteen erbovenop.




Ervaring van Anoniem (meisje wiens stem je direct herkent ) met waarzegger Tess   Ervaring van Anoniem (meisje wiens stem je direct herkent ) met waarzegger Tess   Ervaring van Anoniem (meisje wiens stem je direct herkent ) geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Hi Tess, ik had je net gesproken over een man. En je vertelde dat hij een gevoels man is en dat er ook gemist is naar mij toe. Sorry dat de verbinding werd verbroken. Maar bedankt voor je inzichten. Ik ben blij met jou inzichten.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Tess   Ervaring van Anoniem met waarzegger Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden