Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggergroningen.nl


  Live waarzeggers uit Groningen
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Groningen geven u live antwoord op uw levensvragen. Live hulp en live advies door live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzeggers uit Groningen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Is telkens zo juist met de voorspellingen dat ze doet . Telkens komt het uit wanneer de ontmoeting zal plaatsvinden is echt top en een enorme steun. Je gaat me nog heel vaak horen.




Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke met waarzegger Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 6 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Blessed
  Ervaring met waarzegger Blessed
  Heerlijk mens. Even niet gesproken maar altijd heel gezellig om haar te horen. Eerlijk en oprecht begaan met je. Altijd fijne gesprekken.




Ervaring van Emmie met waarzegger Blessed   Ervaring van Emmie met waarzegger Blessed   Ervaring van Emmie geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mari Elena
  Ervaring met waarzegger Mari Elena
  Je had helemaal gelijk. Zoals altijd weer. Blij dat ik je weer gesproken heb en je mij weer even dat zetje hebt gegeven wat ik nodig had. Tot snel maar weer.




Ervaring van Aa met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Aa met waarzegger Mari Elena   Ervaring van Aa geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique,
Hij is gekomen exact op de datum die jij voorspeld had.
Hartelijk dank.




Ervaring van P met waarzegger Monique   Ervaring van P met waarzegger Monique   Ervaring van P geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Eve heeft me goed uitgelegd wat ik kan doen. Ze voelt heel eerlijk en oprecht. Dankjewel.




Ervaring van K met waarzegger Evs   Ervaring van K met waarzegger Evs   Ervaring van K geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Tess, je bent een topper. Maanden had je het over dat ie een huis in het buitenland wilde kopen, dacht eigenlijk: kan t me niet voorstellen.maar langzaamaan begon het daar idd op te lijken. Nu zijn de plannen wel concreet aan t worden.
Hoop dat er echt een verandering bij hem heeft plaatsgevonden en ik ook wat zekerder in de relatie kan staan. Dat vluchtgedrag ben ik nu wel zat. Gisteren zei je iig dat mn statement duidelijk was en me echt wel zelf zou gaan bellen. En ja hoor, 2,5u gebeld.
Jij zegt altijd: zolang ik me geen zorgen maak, moet jij dat ook niet doen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Tess   Ervaring van Anoniem met waarzegger Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anna
  Ervaring met waarzegger Anna
  Wel Anna ,u hebt het zeer goed aangevoeld er niet om heen gedraaid
En hopelijk groeit hij vlug hè.
Groetjes Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Anna   Ervaring van Rita met waarzegger Anna   Ervaring van Rita geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Merel
  Ervaring met waarzegger Merel
  Aangename dame .




Ervaring van Rita met waarzegger Merel   Ervaring van Rita met waarzegger Merel   Ervaring van Rita geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Niamh
  Ervaring met waarzegger Niamh
  Je hebt gelijk gehad Niamh. Jouw persoonsomschrijvingen gaan zo diep. De manier waarop jij iemand in zijn of haar kracht zet, is bijzonder. Jij verdient veel meer reviews.




Ervaring van anoniem met waarzegger Niamh   Ervaring van anoniem met waarzegger Niamh   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stephanie
  Ervaring met waarzegger Stephanie
  Lieve Stephanie,

Ik loop je helaas telkens mis of je bent dan net in gesprek.
Ik zou zo graag willen dat je vaker online kwam. Je bent echt geweldig. De dingen die jij uit jezelf zegt zijn treffend. Je bent ook zo vol positieve energie. Hopelijk kan ik je binnenkort weer spreken.

X.




Ervaring van X met waarzegger Stephanie   Ervaring van X met waarzegger Stephanie   Ervaring van X geplaatst op 5 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Erkan
  Ervaring met waarzegger Erkan
  Duidelijk en snel zag hij een aantal dingen die er nu afspelen in mijn leven. Ook eerlijk advies over toekomst. Geen goed nieuws show over de liefde maar helder en eerlijk. Je moet wel Duits of Frans kunnen.




Ervaring van MR met waarzegger Erkan   Ervaring van MR met waarzegger Erkan   Ervaring van MR geplaatst op 4 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Tess heeft mij hoopvol nieuws gegeven over een relatie. Ben benieuwd.




Ervaring van Leeuwinnetje met waarzegger Tess   Ervaring van Leeuwinnetje met waarzegger Tess   Ervaring van Leeuwinnetje geplaatst op 4 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mierke
  Ervaring met waarzegger Mierke
  Ze zag het super goed. Dank je wel .




Ervaring van Malika met waarzegger Mierke   Ervaring van Malika met waarzegger Mierke   Ervaring van Malika geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Mega Monique.

Contact op zaterdag zei je en ja hoor. Weeral had je helemaal gelijk. Hoe doe je het toch.

Heel blij dat ik je mag bellen hiervoor en dat je steeds gelijk hebt.

Veel liefs, je weet wel wie.




Ervaring van .... met waarzegger Monique   Ervaring van .... met waarzegger Monique   Ervaring van .... geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Lieve Nona Yo, dankjewel voor alle hulp, geduld en je stelt mij altijd gerust. Groetjes, M.




Ervaring van M met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van M met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Lieve Carola,

Ik ken je al een tijdje, maar had nog niet de tijd genomen om je een getuigenis achter te laten. Bijzonder hoe uniek je bent en hoe zuiver je blijft in alles, ongeacht de situatie, de timing, de vraag, het onderwerp of mijn gemoedstoestand. Keer op keer zit je er boek op. Je blijft het gewoon doen. Iedere situatie maak je inzichtelijk voor me, maar ook aanvaardbaar en vooral leerrijk. Je bent zoveel meer dan enkel een kaartleggen, je bent een fantastische coach en een fantastisch persoon.

Ik ben je enorm dankbaar voor alles wat je doet en voor wie je bent.

Ik hoop dat iedereen je een keer mag bellen. Je bent zo een waardevol persoon om van te mogen leren.




Ervaring van .... met waarzegger Carola   Ervaring van .... met waarzegger Carola   Ervaring van .... geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Lieve Carola,

Uniek en ongeevenaard op heel wat vlakken. Ik ken je al een tijdje, en heel bijzonder wat je kan. Ongeacht de vraag, de timing, mijn gemoedstoestand, de situatie blijf je zuiver en correct in je aanvoelen en je voorspellingen. Je zit er iedere keer boek op, geen idee hoe je het toch blijft doen.
Ik ben je zeer dankbaar voor alles wat je doet en voor alles wat je kan. Jij maakt een moeilijke situatie inzichtelijk, begrijpbaar maar vooral ook verdraagbaar en uiteindelijk ook leerzaam.

Dank je wel voor alles. Dank je wel voor wie je bent.

Ik hoop dat iedereen je een keer kan bellen en het zelf kan ontdekken. Je bent zo een mooi en waardevol iemand.

Veel liefs.

(Die van 's nachts) .




Ervaring van anoniem met waarzegger Carola   Ervaring van anoniem met waarzegger Carola   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Krisha
  Ervaring met waarzegger Krisha
  Omringt je met heel veel liefde wijsheid en genegenheid. Ze gaat tot in de kern, waardoor er terug in beweging komt. Super leuk in gesprek.




Ervaring van BiBi met waarzegger Krisha   Ervaring van BiBi met waarzegger Krisha   Ervaring van BiBi geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ellize
  Ervaring met waarzegger Ellize
  liefste Ellize, ik heb u daarjuist gesproken. je hebt dingen vertelt die je niet kon weten. Fijn je gesproken te hebben en iemand die me echt begrijpt.
Super fijn.

Ik wens je een fijne weekend en al het goeds.




Ervaring van Marion met waarzegger Ellize   Ervaring van Marion met waarzegger Ellize   Ervaring van Marion geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellize  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Krisha
  Ervaring met waarzegger Krisha
  Zojuist Krisha aan de lijn gehad. Zij is zeker haar vijf sterren en meer waard, wat ze zei een paar maand geleden is uitgekomen en bepaalde zakken en situaties die nu spelen, zonder dat ik ernaar vroeg. zei ze het me terug. Ze is een hele lieve dame met heel veel inlevingsvermogenen ziet ook dingen die dieper gaan dan de voorspelling. Ze is een topper. Ik plaats heeeeel zelden een recensie. Kricha je weet wel wie. Lieve groet. M.




Ervaring van M met waarzegger Krisha   Ervaring van M met waarzegger Krisha   Ervaring van M geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Thaiis
  Ervaring met waarzegger Thaiis
  Bedankt voor jouw steun. Je bent top .




Ervaring van Priscilla met waarzegger Thaiis   Ervaring van Priscilla met waarzegger Thaiis   Ervaring van Priscilla geplaatst op 3 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Emerald
  Ervaring met waarzegger Emerald
  Bijzondere Reading en Vrouw. Ik bel je zeker weer terug als ik je te pakken kan krijgen voor negatief en positief nieuws. Liefs x.




Ervaring van De Lichtwerkster met waarzegger Emerald   Ervaring van De Lichtwerkster met waarzegger Emerald   Ervaring van De Lichtwerkster geplaatst op 2 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sharida
  Ervaring met waarzegger Sharida
  Lieve Sharida,

Je voorspellingen komen keer op keer uit. Je voorspelde ook dat ik rond mijn vakantie (ga over 2 wkn op vakantie) moest opletten voor diefstal. Vannacht is er inderdaad een poging tot inbraak gedaan, gelukkig ging het alarm af en is de man vertrokken! Je bent echt enorm goed en zuiver!




Ervaring van M. met waarzegger Sharida   Ervaring van M. met waarzegger Sharida   Ervaring van M. geplaatst op 2 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Knap hoor de reading van vandaag. Ik was er wel stil van. Inhoudelijk zat je helemaal on point. Ik heb veel aan je steun. Ik vind je echt een lieve vrouw die begaan is en zich inzet om een positieve resultaat te behalen. Tour d'amour is het. Ik hou je op de hoogte of er contact is geweest. Liefs x.




Ervaring van Joanne met waarzegger Micha   Ervaring van Joanne met waarzegger Micha   Ervaring van Joanne geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Erkan
  Ervaring met waarzegger Erkan
  Hele goede en lieve man die heel goed is in voorspellingen .en je precies vertelt hoe het zit. Ik raad Erkan zeker aan.




Ervaring van Mimouna met waarzegger Erkan   Ervaring van Mimouna met waarzegger Erkan   Ervaring van Mimouna geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa heeft me de afgelopen jaren al zo vaak geholpen met haar inzichten en wat ze doorkrijgt, echt super.
Ze had me een tijdje geleden verteld over een nieuwe baan die ik zou vinden en haar beschrijving kwam precies uit. Top, dank je wel Louisa.




Ervaring van Irene met waarzegger Louisa   Ervaring van Irene met waarzegger Louisa   Ervaring van Irene geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romeo
  Ervaring met waarzegger Romeo
  Ik belde je voor de 1e X en nadat ik mijn vraag stelde vertelde je er alles bij wat ik ook wou vragen. Je bent to the point en hebt n leuke stem. Ik ga je over 6 weken terug bellen met het goede nieuws want ik blijf positief. Je bent zeker een aanrader, bedankt en tot snel.




Ervaring van Annick met waarzegger Romeo   Ervaring van Annick met waarzegger Romeo   Ervaring van Annick geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Dank je voor de fijne reading. Je hebt mij gerust gesteld. Liefs M.




Ervaring van M met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van M met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aylin
  Ervaring met waarzegger Aylin
  Superfijne vrouw die oprecht is. Echt een aanrader.




Ervaring van Yvonne met waarzegger Aylin   Ervaring van Yvonne met waarzegger Aylin   Ervaring van Yvonne geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Naomie
  Ervaring met waarzegger Naomie
  Wel deze dame komt heel vriendelijk over en weet het goed aan te voelen .
Bedankt alvast.




Ervaring van Rita met waarzegger Naomie   Ervaring van Rita met waarzegger Naomie   Ervaring van Rita geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Naomie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Destiny
  Ervaring met waarzegger Destiny
  Heel erg bedankt. Hele mooie reading gehad, klopte precies. hoop dat de voorspellingen uitkomen. Hele lieve mevrouw. medelevend en straight to the point. Bel zeker nog een keertje terug. Xxx.




Ervaring van Cindy met waarzegger Destiny   Ervaring van Cindy met waarzegger Destiny   Ervaring van Cindy geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Hartelijk dank Yuorah voor uw gesprek met me. bedankt voor uw eerlijkheid. heel goed.




Ervaring van Anton met waarzegger Yuorah   Ervaring van Anton met waarzegger Yuorah   Ervaring van Anton geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve Louise
Weer had je gelijk over dat ik een nieuwe baan zou vinden en dat het salaris iets meer is .
Je had ook gelijk over bas hoe het gesprek zou gaan.
Goeie medium dankjewel en tot bellens.




Ervaring van S met waarzegger Louisa   Ervaring van S met waarzegger Louisa   Ervaring van S geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Hi Nina, ik sprak je vandaag over een heleboel verschillende zaken. Heel erg bedankt voor je luisterend oor en ik ben ook zo blij dat ik eindelijk rustig vaarwater heb. Wat ik nog 't allerliefts vond dat jij ook zo blij. Thanks for being there.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nina   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Aylin
  Ervaring met waarzegger Aylin
  Echt een Topper.
Weet dingen die alleen ik weet.
Bedankt voor je tijd. Liefst xxx.




Ervaring van Brenda met waarzegger Aylin   Ervaring van Brenda met waarzegger Aylin   Ervaring van Brenda geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden