Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggergroningen.nl


  Live waarzeggers uit Groningen
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeggers uit Groningen geven u live antwoord op uw levensvragen. Live hulp en live advies door live waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzeggers uit Groningen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  lieve lieve Gunter, bedankt dat u er altijd zo geduldig al mij vragen beantwoord en eerlijk uw mening geeft. Ik ken u al een paar jaar en ben blij dat ik altijd bij u terecht kan. Ben blij dat ik u even kon spreken. Dit moest ik kwijt. Is zeer schokkerend. Xx.




Ervaring van Lamborgini met waarzegger Gunter   Ervaring van Lamborgini met waarzegger Gunter   Ervaring van Lamborgini geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sonja
  Ervaring met waarzegger Sonja
  Beste Sonja, Tijdens de kaartreading merkte ik jouw diepte lezen en invoelen van het energetisch veld rondom mij. Je pikte de dingen haarfijn op en benoemde ze onverbloemd. Daardoor gaf je me inzicht om met de situatie waarmee ik geconfronteerd word, voorzichtig om te gaan. Dank je wel en ik geef je zeker en vast feedback. Anne

.




Ervaring van Anne-Marie met waarzegger Sonja   Ervaring van Anne-Marie met waarzegger Sonja   Ervaring van Anne-Marie geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Salina
  Ervaring met waarzegger Salina
  Salina verdient het om meer in het Licht gezet te worden want zij werkt vanuit het Licht, wat is deze vrouw goed in haar kijken en voelen, accuraat. Ze kan datgene wat ze ziet ook goed onder woorden brengen. Ze weet wat ze ziet aan de hand van haar kaarten en voelen. Een echte topper. Je bent een kanjer Salina en ik ben je heel dankbaar, je denkt mee, je voelt mee, geeft richting aan en zegt soms dingen waar ik niet om gevraagd heb maar die achteraf heel erg waardevol zijn, dat is echt geweldig. Dank je wel lieve Salina.




Ervaring van l met waarzegger Salina   Ervaring van l met waarzegger Salina   Ervaring van l geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Maja
  Ervaring met waarzegger Maja
  Zojuist een fijn consult gehad. Vrolijke dame, wist veel te vertellen. Wordt vervolgd.




Ervaring van F met waarzegger Maja   Ervaring van F met waarzegger Maja   Ervaring van F geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Ik heb meneer Sid al meerdere malen gesproken en heeft altijd gelijk gehad. Ik bel 200x met de zelfde vraag en meneer blijft altijd even vriendelijk.

Meneer Sid heel erg bedankt voor uw geduld en vriendelijkheid.




Ervaring van M met waarzegger Sid   Ervaring van M met waarzegger Sid   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Wat is ze lief en wat kan ze goed invoelen.
Dankjewel lieve Karine. Ik ben blij wat je voorspeld hebt. Heb er vertrouwen in dat het ook uitkomt
Dankjewel voor je mooie reading.
Liefs.




Ervaring van M met waarzegger Karine   Ervaring van M met waarzegger Karine   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Hoi Sanne.
Bedankt dat je me er tussen genomen hebt .
Man, man wat ben je toch goed, en inderdaad niet wat ik wou horen ???????????????????.




Ervaring van ???????? met waarzegger Sanne   Ervaring van ???????? met waarzegger Sanne   Ervaring van ???????? geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Dank je voor deze middag.




Ervaring van Cor met waarzegger Yuorah   Ervaring van Cor met waarzegger Yuorah   Ervaring van Cor geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Verbinding werd plots verbroken maar dankje voor de immense steun en de begrijpende babbel en de hele mooie laatste zinnen en voorspelling. laat maar komen xx.




Ervaring van Inge met waarzegger Olga   Ervaring van Inge met waarzegger Olga   Ervaring van Inge geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johan
  Ervaring met waarzegger Johan
  Johan is een oprecht en zuiver medium, echt een goede kaartlegger. Hij beschrijft zaken tot in de details. Hij doorziet alles snel, Johan is het bellen zeker meer dan waard. Top. Dank en veel liefs Johan.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Johan   Ervaring van Anoniem met waarzegger Johan   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Dankjewel Carola,
Steeds sta ik er van te kijken hoe jij het allemaal weet.
Tot snel weer.
Liefs.




Ervaring van M met waarzegger Carola   Ervaring van M met waarzegger Carola   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Hartelijk dank Johannes voor uw healing en de blokkades die u weer heeft weten op te heffen, ik laat snel weten, Wat voor een effect het heeft gehad, tot horens weer en een fijn weekend.

Zeer dankbare vrouw.




Ervaring van Dankbare vrouw met waarzegger Johannes   Ervaring van Dankbare vrouw met waarzegger Johannes   Ervaring van Dankbare vrouw geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yellow
  Ervaring met waarzegger Yellow
  Yellow, eergisteren heb ik je gebeld.
bijzonder gesprek. was zeer onder de indruk.




Ervaring van A met waarzegger Yellow   Ervaring van A met waarzegger Yellow   Ervaring van A geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Daisy
  Ervaring met waarzegger Daisy
  He he,

Super goed jij. Nu fingers crossed dat het zaterdag uitkomt.
Hou je op de hoogte

Liefs,
M.




Ervaring van M met waarzegger Daisy   Ervaring van M met waarzegger Daisy   Ervaring van M geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Daisy
  Ervaring met waarzegger Daisy
  Het is (hopelijk) gelukt.
Super goed jij. Nu fingers crossed dat het zaterdag uitkomt. Hou je op de hoogte. Liefs, M.




Ervaring van M met waarzegger Daisy   Ervaring van M met waarzegger Daisy   Ervaring van M geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lilith
  Ervaring met waarzegger Lilith
  Hartelijk dank om op een korte tijdspanne met heel uw hart een antwoord/inzicht te geven. Fijn.




Ervaring van Marijke met waarzegger Lilith   Ervaring van Marijke met waarzegger Lilith   Ervaring van Marijke geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Hoi Olga, ja het is die dame van vanmorgen waar je van zei dat die man zo verbaast keek. Wat ben je goed zeg voelt alles zeer goed aan.




Ervaring van R met waarzegger Olga   Ervaring van R met waarzegger Olga   Ervaring van R geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Net een heel goed gesprek gehad met Vitta, ivm met mijn zelfstandigheid.
Nu zie ik duidelijk welke richting ik uit zal gaan.
Thanks Vitta en tot snel.




Ervaring van Ron met waarzegger Vitta   Ervaring van Ron met waarzegger Vitta   Ervaring van Ron geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Ik heb verschillende readings van verschillende mediums gehad, maar mijn reading van Desteny overtrof al mijn verwachtingen. Wat bent u toch een bijzondere vrouw, zonder dat ik u ken voelde ik een soort van warmte of liefde.
Ik vroeg u naar een man. U wist mij zonder dat u veel informatie had, een hoop over hem te vertellen. U zei dat ik vertrouwen moest hebben in mijzelf en dat hij wel terug zou komen.
Alsof dit al niet bijzonder op zich was, zei u dat contact had met oudere vrouw. U wist een omschrijving te geven waardoor ik wist dat dat mijn overleden oma was. Zo bijzonder. Via u heb ik contact met haar kunnen krijgen en daarvoor ben u en uw gave erg dankbaar. Ik ben er dan ook van overtuigd dat uw voorspellingen uit zullen komen.
Het lijkt mij dan ook bijna overbodig om te zeggen
dat u een aanrader en zeker een aanwinst bent op de lijn.

Veel liefde,
De rode roos.




Ervaring van  met waarzegger Desteny   Ervaring van  met waarzegger Desteny   Ervaring van geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jennifer
  Ervaring met waarzegger Jennifer
  Dank Jennifer voor je bemoediging en verduidelijking. In 1 gesprek heb je de juiste visie gemaakt voor een betere toekomst. Ik neem je raad ter harte.




Ervaring van anoniem met waarzegger Jennifer   Ervaring van anoniem met waarzegger Jennifer   Ervaring van anoniem geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Beste Nina, bedankt voor je antwoorden op sommige vlakken heb je gelijk de rest zie ik wel. Fijne werkweek.




Ervaring van Rita met waarzegger Nina   Ervaring van Rita met waarzegger Nina   Ervaring van Rita geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Vitta, eindelijk heb ik je terug gevonden.
Jij bent voor mij de NR 1.




Ervaring van Caro met waarzegger Vitta   Ervaring van Caro met waarzegger Vitta   Ervaring van Caro geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Wat een mooie reading zeg.
Je ziet ontzettend scherp.
Bedankt.
Liefs,B.




Ervaring van Brenda met waarzegger Romyna   Ervaring van Brenda met waarzegger Romyna   Ervaring van Brenda geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tessa
  Ervaring met waarzegger Tessa
  Wauw, je wist perfect de situatie te beschrijven. Kijk dan ook vol vertrouwen naar de toekomst.

Valerie.




Ervaring van Valerie met waarzegger Tessa   Ervaring van Valerie met waarzegger Tessa   Ervaring van Valerie geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dirk
  Ervaring met waarzegger Dirk
  Lieve Dirk, een warme reading, hoopvol en positief benaderd.




Ervaring van Francoise met waarzegger Dirk   Ervaring van Francoise met waarzegger Dirk   Ervaring van Francoise geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stientje
  Ervaring met waarzegger Stientje
  Stientje is snel zuiver en goed, en de beste wat tijdsaanduiding betreft. Altijd zit je goed qua tijd. Chapeaux.
Een vaste beller xx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Stientje   Ervaring van Anoniem met waarzegger Stientje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Daisy
  Ervaring met waarzegger Daisy
  Daisy, bedankt om me gerust te stellen. Uw voorspelling is uitgekomen, alles is ok. Toppie.




Ervaring van A. met waarzegger Daisy   Ervaring van A. met waarzegger Daisy   Ervaring van A. geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yellow
  Ervaring met waarzegger Yellow
  Hoedje af voor deze dame, ze legt het uit in kleuren. Maar ze heeft het wel, bij het rechte eind.




Ervaring van Fons met waarzegger Yellow   Ervaring van Fons met waarzegger Yellow   Ervaring van Fons geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Hophe
  Ervaring met waarzegger Hophe
  lieve Hophe, excuses mijn credits waren op. Ik vond het een heel fijn gesprek met u. Merci. De vrouw waarvan u vond dat ze een mooi naam heeft.




Ervaring van anoniem met waarzegger Hophe   Ervaring van anoniem met waarzegger Hophe   Ervaring van anoniem geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Beste Nina, jij bent heel goed je weet precies wat de antwoorden zijn. Een compliment Nina en nog bedankt. Voor jouw steun groetjes Rina.




Ervaring van rina met waarzegger Nina   Ervaring van rina met waarzegger Nina   Ervaring van rina geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kiki
  Ervaring met waarzegger Kiki
  Wauw, wauw, wauw. Ik weet niet hoe je het doet. Maar je bent echt fantastisch. Bedankt om er vandaag voor mij te zijn. Bedankt voor je mooie woorden.
Ik geloof 1000% in je.




Ervaring van Joyce met waarzegger Kiki   Ervaring van Joyce met waarzegger Kiki   Ervaring van Joyce geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yellow
  Ervaring met waarzegger Yellow
  Yellow, onbeschrijfelijk hoe uniek en sterk jij bent in wat je doet. Je hebt me door een hele strijd heen geholpen met steeds de juiste inzichten en tools die nodig waren, ongeacht wat het thema was. Keer op keer was je er ook op het juiste moment alsof je zelfs dat kon aanvoelen. Ik ben echt sprakeloos en heb alleen maar heel veel respect voor wie je bent, wat je doet en voor wat je met andere wilt delen. Je hebt een enorme sterke unieke gave om zonder enige info onmiddellijk tot de clue van het verhaal te komen, tot op hetgene er echt speelt en niet enkel wat lijkt. Je weet dat er soms momenten zijn aan de telefoon dat ik aan je inzichten twijfel, omdat het te goed lijkt of ik het helemaal niet kan plaatsen. Maar op 3 maanden tijd heb ik je al iedere keer moeten terug bellen dat je toch gelijk hebt gekregen.
Geen woorden om jou correct te omschrijven. Iedereen die een eerlijke consult wil waar je alleen maar van kan groeien en kracht uit kan halen, moet gewoon naar jou bellen.

Dank je wel voor ALLES.
Liefs van een tweeling.




Ervaring van Annoniem. met waarzegger Yellow   Ervaring van Annoniem. met waarzegger Yellow   Ervaring van Annoniem. geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali, je bent een ster. Heb je al vaker gebeld, en elke x klopt het wat je zegt. Telkens komen je voorspellingen weer uit.
Dingen die je ziet en kan aanvoelen met details erbij ongelooflijk.
Je bent een uitblinker hier op de lijn
Thanks daarvoor.




Ervaring van Yvette met waarzegger Gazali   Ervaring van Yvette met waarzegger Gazali   Ervaring van Yvette geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Fijne sterke energie een fijne reading gehad met duidelijke antwoorden. Bedankt. Liefs Romina.




Ervaring van Romina met waarzegger Johannes   Ervaring van Romina met waarzegger Johannes   Ervaring van Romina geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mierke
  Ervaring met waarzegger Mierke
  Een aanrader, dank voor het goede aanvoelen en begeleiding. Ik heb goed geslapen.




Ervaring van Katrien met waarzegger Mierke   Ervaring van Katrien met waarzegger Mierke   Ervaring van Katrien geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden